Recept
« Terug naar recepten
Visgratin met Oud Brugge
PT45M
Visgratin met Oud Brugge
Een heerlijk visgratin met oud brugge recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visgratin met Oud Brugge te bereiden
De roux maken met bloem en boter, daarna de visbouillon toevoegen en ¾ van de gemalen Oud Brugge.
Even bijkruiden.
De zalmfilet in stukken snijden en samen met de tijgergarnalen, de St. Jacobsnoten en de champignons verdelen over de ovenschaaltjes.
De saus over de vis gieten en +/- 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C plaatsen.
De rest van de gemalen kaas over de schaaltjes verdelen en nog even onder de grill plaatsen tot je een mooie bruine kleur bekomt.
Even bijkruiden.
De zalmfilet in stukken snijden en samen met de tijgergarnalen, de St. Jacobsnoten en de champignons verdelen over de ovenschaaltjes.
De saus over de vis gieten en +/- 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C plaatsen.
De rest van de gemalen kaas over de schaaltjes verdelen en nog even onder de grill plaatsen tot je een mooie bruine kleur bekomt.
bertal zegt:
Graag gedaan, geniet er maar van en succes:);)
m.v.g. Bert