Recept
« Terug naar recepten
Vislasagne
PT60M
Vislasagne
Een heerlijk vislasagne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Vislasagne te bereiden
Snij de prei klein en was deze goed. Snij de knoflooktenen heel fijn of gebruik de knoflookpers. Verwarm de olie in de pan en voeg de prei toe, laat de prei rustig zacht sudderen. Voeg de knoflook erbij. Ondertussen de tomaten wassen en in blokjes snijden. Was de basilicum en snij deze fijn. Voeg de tomaten toe, en laat weer sudderen. Nu kun je de tomatenpuree en de kookroom erbij voegen. Voeg de basilicum toe. Snij de kabeljauw in blokjes en voeg deze samen met de garnalen aan de saus toe. Laat even rustig koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Verwarm ondertussen de oven op 180°C voor.
Begin met een laag lasagnebladen, doe daarop een laag saus. Herhaal dit en eindig met saus! Snij de Mozzarella in plakjes en verdeel deze over de saus.
Zet de lasagne 40 minuten in de oven. Na 40 minuten strooi je de Parmezaanse kaas erover en laat dit nog even smelten.
Serveer deze lasagna met een lekkere rucolasalade.
Begin met een laag lasagnebladen, doe daarop een laag saus. Herhaal dit en eindig met saus! Snij de Mozzarella in plakjes en verdeel deze over de saus.
Zet de lasagne 40 minuten in de oven. Na 40 minuten strooi je de Parmezaanse kaas erover en laat dit nog even smelten.
Serveer deze lasagna met een lekkere rucolasalade.