Recept
« Terug naar recepten
Visragout in een rijstrand
PT35M
Visragout in een rijstrand
Een heerlijk visragout in een rijstrand recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visragout in een rijstrand te bereiden
Kook de visfilet in ruim water met de bouillonblokjes tot de vis gaar is. Snijd de ui fijn en smoor deze ca. 10 minuten in een kookpan. Doe de bloem erbij en roer dit door de boter met ui tot het ene korrelig mengsel wordt. Voeg langzaam net zoveel visbouillon toe tot een smeuïge massa ontstaat. Voeg de vis en de garnalen toe en kruid met peper en peterselie. Die er als laatste de crème fraîche bij. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er een klontje boter door en vul de rijstrand. Stort de rand op een bord en vul deze met de visragout. Serveer met een frisse komkommer/tomatensalade.