Recept
« Terug naar recepten
Vissoep met verse kruiden
PT15M
Vissoep met verse kruiden
Een heerlijk vissoep met verse kruiden recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Vissoep met verse kruiden te bereiden
1. Verwarm de bouillon en breng op smaak met zout en peper. Snijd de visfilet in kleine blokjes van circa 0,5 cm. Snijd de kruiden fijn.
2. Verdeel de visblokjes en de kruiden over 4 voorverwarmde diepe borden of kommen.
3. Schep de hete visbouillon erop (de visblokjes garen in enkele seconden in de hete bouillon). Serveer de vissoep met verse toast en gezouten roomboter.
2. Verdeel de visblokjes en de kruiden over 4 voorverwarmde diepe borden of kommen.
3. Schep de hete visbouillon erop (de visblokjes garen in enkele seconden in de hete bouillon). Serveer de vissoep met verse toast en gezouten roomboter.