Recept
« Terug naar recepten
Vissoep
PT60M
Vissoep
Een heerlijk vissoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ilse bolhaar
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep te bereiden
Alle ingrediënten kleinsnijden, in de pan doen en bijna aan de kook brengen ( behalve de room en de soep). Tegen de kook aanhouden, na ± 15 min. de kreeftensoep toevoegen en 45 min. op laten staan tot alles goed gaar is.
Serveer de soep met een kannetje room.
Serveer de soep met een kannetje room.
Mijn kookverhaal (ilse bolhaar)
Dit is een recept van m'n moeder die helaas 3 jaar geleden overleden is, ze maakte deze soep altijd met kerst, pure nostalgie dus!