KookJij

Vissoep

Een heerlijk vissoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep te bereiden

Alle ingrediënten kleinsnijden, in de pan doen en bijna aan de kook brengen ( behalve de room en de soep). Tegen de kook aanhouden, na ± 15 min. de kreeftensoep toevoegen en 45 min. op laten staan tot alles goed gaar is.

Serveer de soep met een kannetje room.

Mijn kookverhaal (ilse bolhaar)

Dit is een recept van m'n moeder die helaas 3 jaar geleden overleden is, ze maakte deze soep altijd met kerst, pure nostalgie dus!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst