Recept
« Terug naar recepten
Vissoep
PT20M
Vissoep
Een heerlijk vissoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lidia van Amelsvoort
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep te bereiden
de spekjes zachtjes uitbakken, groenten erbij en een paar minuten meebakken Bloemerover strooien en dan de bouillon er al roerend bijgieten. Het laurierblaadje erin, de aardappelblokjes erbij en 20 minuten laten koken. Doe de vis in blokjes erbij en laat nog 5 minuten laten koken. Doe als laatste de melk, selderij, peper en zout naar smaak erbij.
Serveren in een diep bord of soepkom en de bieslook erover strooien.
Serveren in een diep bord of soepkom en de bieslook erover strooien.