KookJij

Vissoepje met hondshaai

Een heerlijk vissoepje met hondshaai recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoepje met hondshaai te bereiden

  1. Spoel de schelpjes grondig om eventuele zand te verwijderen. Snij de courgette en wortelen in fijne reepjes. Snij de lente-ui, met het groen in fijne ringetjes. Snipper de knoflook en sjalot fijn. Fruit de sjalot en knoflook aan in boter met het mespuntje kerriepoeder. Voeg de courgette en wortelen toe samen met de helft van de lente-ui. Roer goed om, blus met de visbouillon en de witte wijn. Breng aan de kook. Voeg de hondshaaifilets en schelpjes toe, zet het vuur zachter en laat 3 minuten verder pocheren tot de schelpjes opengaan. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vissoep over de borden en werk af met lente-ui.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst