Recept
« Terug naar recepten
Vistaartje
PT15M
Vistaartje
Een heerlijk vistaartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vistaartje te bereiden
Snijd de zalm, de paling, de garnalen en de dille samen in kleine stukjes (halve centimeter). Voeg versgemalen peper toe, meng alles goed door elkaar. Verdeel het in vier delen, druk een kwart ervan in een vormpje dat op een bord staat. Goed aandrukken met een lepel, vormpje voorzichtig verwijderen terwijl je met de lepel de visstukjes tegenhoudt. Drie keer herhalen.
Roer de tomatenketchup, de room en de specerijen goed door elkaar en doe op elk vistaartje een bloebje van deze lichtroze saus. Garneren met een stengeltje dille en wat paprikapoeder.
Serveren met versgebakken witte broodjes
Roer de tomatenketchup, de room en de specerijen goed door elkaar en doe op elk vistaartje een bloebje van deze lichtroze saus. Garneren met een stengeltje dille en wat paprikapoeder.
Serveren met versgebakken witte broodjes