OPDIENEN: Leg op een flink bord plakjes vlees half over elkaar heen in een rechte lijn en lepel hier over de saus.
Versier met wat groen.
Recept
« Terug naar recepten
Vitello Tonnato Variatie (Iets ambitieuzer)
PT345M
Vitello Tonnato Variatie (Iets ambitieuzer)
Een heerlijk vitello tonnato variatie (iets ambitieuzer) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
345 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vitello Tonnato Variatie (Iets ambitieuzer) te bereiden
VLEES:
1).De kalfsfricandeau mooi oprollen en opbinden met keuken touw.
2).Water in de pan met alle genoemde ingrediënten met het vlees. Aan de kook brengen.
3).Het vlees 2½ uur op een zacht vuur laten gaar koken.
4).In tussen maken we de saus:
a).Doe alle ingrediënten voor de saus, behalve het limoensap en de olie in de blender.
b).Draai hiervan een gladde pasta en doe dan de olie en het limoensap er bij.
c).Leng dit aan op het laatst met evt.enkele lepels jus van het gekookte vlees.
5).Snijd het vlees in dunne plakjes.
1).De kalfsfricandeau mooi oprollen en opbinden met keuken touw.
2).Water in de pan met alle genoemde ingrediënten met het vlees. Aan de kook brengen.
3).Het vlees 2½ uur op een zacht vuur laten gaar koken.
4).In tussen maken we de saus:
a).Doe alle ingrediënten voor de saus, behalve het limoensap en de olie in de blender.
b).Draai hiervan een gladde pasta en doe dan de olie en het limoensap er bij.
c).Leng dit aan op het laatst met evt.enkele lepels jus van het gekookte vlees.
5).Snijd het vlees in dunne plakjes.