Recept
« Terug naar recepten
Vivido brodobovinae con ravioli da shiitake
PT45M
Vivido brodobovinae con ravioli da shiitake
Een heerlijk vivido brodobovinae con ravioli da shiitake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vivido brodobovinae con ravioli da shiitake te bereiden
Bereiding raviolivulling:
Snipper de sjalotten ragfijn. Snijd de shiitake in zo klein mogelijke blokjes. Fruit de sjalotten aan in olijfolie, voeg de shiitake, de 3 el bouillon, en fijngesneden rozemarijn toe. Laat de bouillon inkoken tot het vocht verdampt is en voeg daarna de slagroom toe.
Nu in laten koken tot er een yoghurt-dik papje ontstaat. Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat het afkoelen.
Klop de eieren los en smeer de wonton velletjes licht in. Schep er een klein beetje vulling in en vouw ze dan dicht.
Kook de ravioli in ruim water met zout af in ongeveer één minuut. (deze zijn in zeer korte tijd beetgaar vanwege het flinterdunne deeg.) Schep de ravioli uit het water en bewaar ze overgoten met wat olijfolie op een bord.
Snijd van de paprikaschillen zeer fijne julienne.
Verwarm de bouillon. Verdeel de ravioli over de voorverwarmde borden, schenk er bouillon op en garneer het geheel af met wat bieslook, paprikareepjes en enkele druppels truffelolie.
Snipper de sjalotten ragfijn. Snijd de shiitake in zo klein mogelijke blokjes. Fruit de sjalotten aan in olijfolie, voeg de shiitake, de 3 el bouillon, en fijngesneden rozemarijn toe. Laat de bouillon inkoken tot het vocht verdampt is en voeg daarna de slagroom toe.
Nu in laten koken tot er een yoghurt-dik papje ontstaat. Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat het afkoelen.
Klop de eieren los en smeer de wonton velletjes licht in. Schep er een klein beetje vulling in en vouw ze dan dicht.
Kook de ravioli in ruim water met zout af in ongeveer één minuut. (deze zijn in zeer korte tijd beetgaar vanwege het flinterdunne deeg.) Schep de ravioli uit het water en bewaar ze overgoten met wat olijfolie op een bord.
Snijd van de paprikaschillen zeer fijne julienne.
Verwarm de bouillon. Verdeel de ravioli over de voorverwarmde borden, schenk er bouillon op en garneer het geheel af met wat bieslook, paprikareepjes en enkele druppels truffelolie.