Recept
« Terug naar recepten
Vlees in yoghurt-mosterdsaus
PT30M
Vlees in yoghurt-mosterdsaus
Een heerlijk vlees in yoghurt-mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Scheurkalender, aangepast naar eigen smaak.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlees in yoghurt-mosterdsaus te bereiden
-Snijd het vlees in blokjes.
-Smelt wat boter in een koekenpan en bak de krieltjes aan.
-Voeg het vlees toe en bak aan tot ze bruin zijn.
-Giet nu de helft van de yoghurt erbij samen met de mosterd, rozemarijn , peper en het bouillonblokje verkruimeld.
-Goed dooroeren en op laag vuur alles gaar laten worden in 10 minuten.
-De rest van de yoghurt erbij doen en goed doorwarmen.
-Smelt wat boter in een koekenpan en bak de krieltjes aan.
-Voeg het vlees toe en bak aan tot ze bruin zijn.
-Giet nu de helft van de yoghurt erbij samen met de mosterd, rozemarijn , peper en het bouillonblokje verkruimeld.
-Goed dooroeren en op laag vuur alles gaar laten worden in 10 minuten.
-De rest van de yoghurt erbij doen en goed doorwarmen.