KookJij

Vlees in yoghurt-mosterdsaus

Een heerlijk vlees in yoghurt-mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Scheurkalender, aangepast naar eigen smaak.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlees in yoghurt-mosterdsaus te bereiden

-Snijd het vlees in blokjes.
-Smelt wat boter in een koekenpan en bak de krieltjes aan.
-Voeg het vlees toe en bak aan tot ze bruin zijn.
-Giet nu de helft van de yoghurt erbij samen met de mosterd, rozemarijn , peper en het bouillonblokje verkruimeld.
-Goed dooroeren en op laag vuur alles gaar laten worden in 10 minuten.
-De rest van de yoghurt erbij doen en goed doorwarmen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst