Recept
« Terug naar recepten
vleesragout
PT60M
vleesragout
Een heerlijk vleesragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe vleesragout te bereiden
De blokjes vlees in de boter bruin bakken.Vlees uit de pan halen,en dan de klein gesneden ui fruiten.Het vlees weer terug doen in de pan.Hierover wat zout peper en marjolein strooien.De zure room glad roeren met de witte wijn,dit aan het vlees toevoegen onder voortdurend roeren.De vleesragout c.a.45 min op een zacht vuur laten sudderen.Nu de ragout binden met de aangemengde bloem.Strooi er fijngehakte peterselie over.