KookJij

vleesragout

Een heerlijk vleesragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe vleesragout te bereiden

De blokjes vlees in de boter bruin bakken.Vlees uit de pan halen,en dan de klein gesneden ui fruiten.Het vlees weer terug doen in de pan.Hierover wat zout peper en marjolein strooien.De zure room glad roeren met de witte wijn,dit aan het vlees toevoegen onder voortdurend roeren.De vleesragout c.a.45 min op een zacht vuur laten sudderen.Nu de ragout binden met de aangemengde bloem.Strooi er fijngehakte peterselie over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst