Recept
« Terug naar recepten
Vleesruitjes met eiwit
PT40M
Vleesruitjes met eiwit
Een heerlijk vleesruitjes met eiwit recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesruitjes met eiwit te bereiden
De stukjes kip in een vorm persen en halfgaar bakken of stomen.
Intussen een mix maken van gemalen garnalen, boter, sherry en maïszetmeel en het mengsel ook in de vorm leggen. Verder bakken of stomen.
Ten slotte in elk vormpje voldoende losgeklopt eiwit doen om alles te bedekken.
Volledig gaar bakken of stomen met het deksel op de pan.
Elk vleesruitje ontvormen en versieren met bieslook en verkruimeld ei.
Intussen een mix maken van gemalen garnalen, boter, sherry en maïszetmeel en het mengsel ook in de vorm leggen. Verder bakken of stomen.
Ten slotte in elk vormpje voldoende losgeklopt eiwit doen om alles te bedekken.
Volledig gaar bakken of stomen met het deksel op de pan.
Elk vleesruitje ontvormen en versieren met bieslook en verkruimeld ei.