Recept
« Terug naar recepten
Vlerk pasta (penne of spaghetti)
PT30M
Vlerk pasta (penne of spaghetti)
Een heerlijk vlerk pasta (penne of spaghetti) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Vlerk pasta (penne of spaghetti) te bereiden
Bak de spekjes uit naar believen. Versnipper de ui en voeg er vervolgens de ui aan toe en wacht tot deze glazig is. Daarna de in plakjes gesneden champignons erbij en laten garen. In het vrijgekomen vocht van de champignons de diepvriesspinazie laten ontdooien en even zachtjes mee laten koken. Op het eind de roomkaas door het gerecht mengen. Als het gerecht enigszins te nat mocht blijken te zijn dan even inkoken. Bij het opdienen geraspte Parmezaanse kaas er overheen strooien. Heel lekker en probeer het maar !
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
leanneke zegt: