KookJij

Vlerk pasta (penne of spaghetti)

Een heerlijk vlerk pasta (penne of spaghetti) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Vlerk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlerk pasta (penne of spaghetti) te bereiden

Bak de spekjes uit naar believen. Versnipper de ui en voeg er vervolgens de ui aan toe en wacht tot deze glazig is. Daarna de in plakjes gesneden champignons erbij en laten garen. In het vrijgekomen vocht van de champignons de diepvriesspinazie laten ontdooien en even zachtjes mee laten koken. Op het eind de roomkaas door het gerecht mengen. Als het gerecht enigszins te nat mocht blijken te zijn dan even inkoken. Bij het opdienen geraspte Parmezaanse kaas er overheen strooien. Heel lekker en probeer het maar !

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leanneke

leanneke zegt:
Dat lijkt mij erg lekker ga het zeker een keer maken bedank voor het recept
apu

apu zegt:
zo maak ik hem ook altijd,heerlijk,maar een goed plan is om de spekjes als ze naar smaak uitgebakken zijn uit de pan te halen en als laatste erdoor te roeren,anders worden ze hard tegen de tijd dat de uien en de champignons gaar zijn;):p