Recept
« Terug naar recepten
Volkorenfusilli met langoustines
PT20M
Volkorenfusilli met langoustines
Een heerlijk volkorenfusilli met langoustines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Volkorenfusilli met langoustines te bereiden
Kook de pasta in een ruime pan met gezouten kokend water.hak ondertussen de ui fijn,snijd de bleekselderij in plakjes en fruit beide in de olie.Voeg de gepelde langoustines toe en laat ze 4 minuten zachtjes meebakken.Ontvel de tomaat,verwijder de zaadjes en snijd hem in kleine blokjes.Voeg de stukjes tomaat op het laatste moment toe en breng op smaak et zout en peper.Giet de pasta af,doe de pasta bij de saus in de pan en meng alles in enkele minuten op hoog vuur door elkaar,zodat de pasta de smaak van de saus goed kan opnemen.Serveer met een garnering van verse kervelblaadjes.