KookJij

Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal)

Een heerlijk voorafje aag (=artisjok - appel - garnaal) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal) te bereiden

*Artisjokken harten confijten gedurende 2-3 uur op 90 graden Celsius in de vanille-olie of citroen-olie
*Plakken appel in de roomboter bakken tot ze zacht zijn
*Artisjokken op de borden leggen
*Hierop de plak appel
*Dan een hoopje garnaaltjes met flink peper uit de molen
*Aftoppen met een lepel crême fraiche
*Opleuken met bieslookstrooisel

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Gerechtje kan koud,lauwwarm gegeten worden.
Wat meer is een voorgerecht en wat minder een amuse.
Er kan met vis ,schelp en schaaldieren gevarieerd worden.
Kort gezegd je kunt er alle kanten mee op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst