Gerechtje kan koud,lauwwarm gegeten worden.
Wat meer is een voorgerecht en wat minder een amuse.
Er kan met vis ,schelp en schaaldieren gevarieerd worden.
Kort gezegd je kunt er alle kanten mee op.
Recept
« Terug naar recepten
Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal)
PT150M
Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal)
Een heerlijk voorafje aag (=artisjok - appel - garnaal) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Amuse
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal) te bereiden
*Artisjokken harten confijten gedurende 2-3 uur op 90 graden Celsius in de vanille-olie of citroen-olie
*Plakken appel in de roomboter bakken tot ze zacht zijn
*Artisjokken op de borden leggen
*Hierop de plak appel
*Dan een hoopje garnaaltjes met flink peper uit de molen
*Aftoppen met een lepel crême fraiche
*Opleuken met bieslookstrooisel
*Plakken appel in de roomboter bakken tot ze zacht zijn
*Artisjokken op de borden leggen
*Hierop de plak appel
*Dan een hoopje garnaaltjes met flink peper uit de molen
*Aftoppen met een lepel crême fraiche
*Opleuken met bieslookstrooisel