KookJij

Vossebessenroomsaus

Een heerlijk vossebessenroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: wild
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vossebessenroomsaus te bereiden

Doe alle ingredienten in een pan en breng alles aan de kook.
Laat de saus 3 min. doorkoken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Kris:
Vossebessen zijn rode bosbessen en in ht Duits Preiselbeeren.
Casserole( cas Spijkers) is een vleessaus van Cas Spijkers die hij zelf op de markt brengt.
succes en bedankt voor je reactie.:):)
m.v.g. Bert Allers
kris

kris zegt:
wat zijn vossebessen en casserole cas spijkers?
Heb er nog nooit van gehoord, zal hier in Belgie een andere naam hebben denk ik.
Groetjes Kris