Recept
« Terug naar recepten
Vossebessenroomsaus
PT20M
Vossebessenroomsaus
Een heerlijk vossebessenroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wild
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vossebessenroomsaus te bereiden
Doe alle ingredienten in een pan en breng alles aan de kook.
Laat de saus 3 min. doorkoken.
Laat de saus 3 min. doorkoken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
kris zegt:
Heb er nog nooit van gehoord, zal hier in Belgie een andere naam hebben denk ik.
Groetjes Kris
bertal zegt:
Vossebessen zijn rode bosbessen en in ht Duits Preiselbeeren.
Casserole( cas Spijkers) is een vleessaus van Cas Spijkers die hij zelf op de markt brengt.
succes en bedankt voor je reactie.:):)
m.v.g. Bert Allers