Recept
« Terug naar recepten
Vruchtencrumble
PT30M
Vruchtencrumble
Een heerlijk vruchtencrumble recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Toetjes
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vruchtencrumble te bereiden
De mango schillen en van de pit af snijden. Blokjes maken. De kersen goed afspoelen en laten uitlekken. De appel schillen, het klokhuis eruit snijden en in dunne plakjes snijden.
Met boter een schaal 20x20 cm invetten. De mango erin leggen. Daartussen de kersen verdelen en bedekken met de appelplakjes. Bestrooien met kaneel.
Van de in kleine blokjes gesneden boter samen met de bloem en de suiker een korrelig, rul deeg kneden. Dit deeg verdelen over het fruit. In een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten de crumble bakken.
Met boter een schaal 20x20 cm invetten. De mango erin leggen. Daartussen de kersen verdelen en bedekken met de appelplakjes. Bestrooien met kaneel.
Van de in kleine blokjes gesneden boter samen met de bloem en de suiker een korrelig, rul deeg kneden. Dit deeg verdelen over het fruit. In een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten de crumble bakken.
Tania zegt: