Recept
« Terug naar recepten
Walnoten-kaaspaté met ei
PT30M
Walnoten-kaaspaté met ei
Een heerlijk walnoten-kaaspaté met ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
borrelhapjes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Walnoten-kaaspaté met ei te bereiden
Hak de bleekselderij en lente uitjes fijn,hak de walnoten in gelijk stukjes en doe alles in een klein kom.Voeg de fijngehakte kruiden en de worcestersaus toe naar smaak en meng het geheel goed.Roer de hüttenkase erdoor en meng het heel grondig.Rasp de schimmelkaas fijn boven het patémengsel,hak het ei fijn en roer beide door het mengsel.Voeg naar smaak zout en peper toe.Smelt de boter in een kleine pan op laag vuur en giet hem bij de paté.Schep de paté in een schaal of 2 kommetjes,Strijk het oppervlak voorzichtig glad.Laat de paté in de koelkast opstijven.Garneer de paté met gemengde verse kruiden en serveer hem met geroosterd brood.
bobbeltje zegt: