Recept
« Terug naar recepten
Warm gerookte palingfilet met roerei ( zie opm)
PT30M
Warm gerookte palingfilet met roerei ( zie opm)
Een heerlijk warm gerookte palingfilet met roerei ( zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm gerookte palingfilet met roerei ( zie opm) te bereiden
Verwarm de appelstroop en de balsamico-azijn en doe de appelblokjes ebij.
Verdeel de palingfilet over de borden en houd deze warm.
Doe de eieren, boter, room ,nootmuskaat, zout en peper in een sauspan en zet die op het vuur.
Roer tot er een smeuige massa ontstaat die een beetje stand heeft (dat wil zeggen dat de eieren "schepbaar"worden, maar zorg er wel voor dat het niet te stevig wordt).
Schep dit roerei bij de warme palingfilet en goet ook de appelstroop erbij.
Verdeel de palingfilet over de borden en houd deze warm.
Doe de eieren, boter, room ,nootmuskaat, zout en peper in een sauspan en zet die op het vuur.
Roer tot er een smeuige massa ontstaat die een beetje stand heeft (dat wil zeggen dat de eieren "schepbaar"worden, maar zorg er wel voor dat het niet te stevig wordt).
Schep dit roerei bij de warme palingfilet en goet ook de appelstroop erbij.