Recept
« Terug naar recepten
Warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports
PT30M
Warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports
Een heerlijk warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports te bereiden
Bak de biscuits een dag van tevoren en plaats ze voor gebruik ca. 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Zeef de bloem met de maïzena en het zout in een ruime kom. Voeg vervolgens de eieren hier aan toe en roer het geheel goed glad. Meng dan de geraspte kaas door de massa. Voeg op het laatst de stijfgeklopte eiwitten er aan toe en schep dit mengsel in de beboterde en met bloem bestoven vormpjes. Bak de biscuits nu in 5 tot 10 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 200°C. Breng in de tussentijd de port aan de kook en voeg de rozijnen erbij. Het geheel binden met maïzena dat is aangelengd met een scheutje water. Even laten doorkoken en warm houden. De biscuits uit de vormen op voorverwarmde bordjes plaatsen en de rozijnen en de saus rondom scheppen.
Zeef de bloem met de maïzena en het zout in een ruime kom. Voeg vervolgens de eieren hier aan toe en roer het geheel goed glad. Meng dan de geraspte kaas door de massa. Voeg op het laatst de stijfgeklopte eiwitten er aan toe en schep dit mengsel in de beboterde en met bloem bestoven vormpjes. Bak de biscuits nu in 5 tot 10 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 200°C. Breng in de tussentijd de port aan de kook en voeg de rozijnen erbij. Het geheel binden met maïzena dat is aangelengd met een scheutje water. Even laten doorkoken en warm houden. De biscuits uit de vormen op voorverwarmde bordjes plaatsen en de rozijnen en de saus rondom scheppen.