Recept
« Terug naar recepten
Warme appeltjes in Calvados
PT25M
Warme appeltjes in Calvados
Een heerlijk warme appeltjes in calvados recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Haagse Begtje
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme appeltjes in Calvados te bereiden
Breng het water met de suiker,vanille suiker,roomboter en de calvados aan de kook.Voeg de geschilde in partjes gesneden appels toe en maak deze gaar, verdeel dit in het midden van 4 borden.Doe op elk bord 3 bolletjes ijs,en bestrooi het geheel met poedersuiker en de muntblaadjes,Garneer tot slot het geheel met toefjes slagroom.
Eet smakelijk.
Eet smakelijk.