Recept
« Terug naar recepten
Warme salade met tuinbonen en chorizo
PT25M
Warme salade met tuinbonen en chorizo
Een heerlijk warme salade met tuinbonen en chorizo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme salade met tuinbonen en chorizo te bereiden
Spoel de tuinbonen en laat ze gedurende 2 minuten in gezouten water koken. Spoel onder koud water en haal de velletjes eraf.
Verhit de olie in een stoofpan en fruit de schijfjes chorizo op een hoog vuur knapperig. Voeg de look en ui bij en laat op hoog vuur bakken. Blus met de balsamicoazijn. Verlaag het vuur.
Voeg de tuinbonen en champignons toe en bak ze. Roer voortdurend om. Breng op smaak met peper van de molen en zout.
Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte munt en citroenmelisse toe. Serveer met geroosterd brood.
Verhit de olie in een stoofpan en fruit de schijfjes chorizo op een hoog vuur knapperig. Voeg de look en ui bij en laat op hoog vuur bakken. Blus met de balsamicoazijn. Verlaag het vuur.
Voeg de tuinbonen en champignons toe en bak ze. Roer voortdurend om. Breng op smaak met peper van de molen en zout.
Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte munt en citroenmelisse toe. Serveer met geroosterd brood.