KookJij

Waterkerscappuccino met geitenkaas

Een heerlijk waterkerscappuccino met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Waterkerscappuccino met geitenkaas te bereiden

Snipper de ui, snij de prei en stoof ze samen in 2 eetlepels Solo Vloeibaar.

Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Overgiet ze met de kippenbouillon en laat een half uur koken. Voeg er de laatste 2 minuten de waterkers aan toe. Hou wel enkele blaadjes over voor de afwerking!

Mix de soep nu in een blender tot een mooie, gladde soep.

Klop de room half op en meng er de jonge geitenkaas onder.

Giet de groene soep in kleine kopjes en schep er een lepeltje room met geitenkaas over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst