Recept
« Terug naar recepten
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
PT30M
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Een heerlijk waterzooi uit de stille oceaan met wilde rijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst te bereiden
Leg de vis in een vergiet en laat volledig ontdooien.
Snij de groenten fijn. Verwarm de olie in een grote, diepe pan en stoof er de groenten in aan op zacht vuur. Dek af en laat 5 min. stoven.
Bestrooi met bloem en met enkele draaien van de "lime pepper" molen. Meng 1 min. Doe er de visfond bij, meng goed en voeg de kokosmelk toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
Leg de scharrolletjes in de saus, breng terug aan de kook en reken dan 5 min. gaartijd op zacht vuur.
Neem van het vuur, breng op smaak en serveer in diepe borden. Bestrooi met gehakte koriander. Geef er wilde rijst bij die je gelijktijdig gekookt hebt.