Recept
« Terug naar recepten
Wentelteefjes met in calvados gemarineerde appeltj
PT15M
Wentelteefjes met in calvados gemarineerde appeltj
Een heerlijk wentelteefjes met in calvados gemarineerde appeltj recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wentelteefjes met in calvados gemarineerde appeltj te bereiden
meng melk,suiker,kaneel,eieren,rum en vanille.roer goed tot de suiker is opgelost.Laat hier het brood in weken.bak het brood goudbruin in een beetje roomboter.gaar ze nog een paar minuutjes in een warme oven en bestrooi ze met wat kaneelsuiker.Bak ondertussen de appelschijven in wat boter en schenk er het borrelglaasje calvados overheen.Laat dit inkoken totdat de calvados verdampt is.garneer elk wentelteefje met een toetje ijs en 2 plakjes appelcalvados.