Recept
« Terug naar recepten
Wijngaardenierssoep uit Rheinhessen
PT150M
Wijngaardenierssoep uit Rheinhessen
Een heerlijk wijngaardenierssoep uit rheinhessen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Duitse kennissen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wijngaardenierssoep uit Rheinhessen te bereiden
1).We bakken het vlees aan in de olie in een paar porties. Samen met de laatste portie bakken we de uien en knoflook mee.
2).Dan doen we bij de laatste portie vlees de aardappelen en de wortels samen met de runderbouillon,
laurier en kruidnagel en laten dat 10 minuutjes koken. Dan gaat de rest er bij, we brengen het geheel aan de kook, doen het deksel er op en laten het 75 minuten doorpruttelen.
3).Met behulp van zout, peper en rode wijn de finishing touch aanbrengen qua smaak.
2).Dan doen we bij de laatste portie vlees de aardappelen en de wortels samen met de runderbouillon,
laurier en kruidnagel en laten dat 10 minuutjes koken. Dan gaat de rest er bij, we brengen het geheel aan de kook, doen het deksel er op en laten het 75 minuten doorpruttelen.
3).Met behulp van zout, peper en rode wijn de finishing touch aanbrengen qua smaak.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : De soep wordt verdeeld over de borden en we geven daarbij zacht stokbrood met boter. Beschouw dit als een maaltijd soep.