Dit recept komt uit de Boodschappen van Albert Heyn. Ik heb alleen de aardappels en de worst er nog zelf bij gedaan. Dan had ik het idee dat hij helemaal af was.
En ik had gelijk het was zalig!
Recept
« Terug naar recepten
Wintergroentensoep met worst, aardappel en spekjes
PT45M
Wintergroentensoep met worst, aardappel en spekjes
Een heerlijk wintergroentensoep met worst, aardappel en spekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
400 kCal energie
16 Gram eiwit
28 Gram vet
20 Gram koolhydraten
16 Gram eiwit
28 Gram vet
20 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen van Albert Heyn GRHS
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wintergroentensoep met worst, aardappel en spekjes te bereiden
Verhit de olijfolie en een soeppan en bak hierin de ui en de spekblokjes. Voeg wortel en kool toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de aardappelstukjes, de tijm en de bouillon toe en kook zachtjes 15 minuten. Schep de bonen erdoor en verwarm zonder te koken. Voeg op het laatst de worst erdoor en laat deze nog even warm worden. Serveer de soep in warme kommen of borden en strooi de bladselderij erover.
Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
kant zegt:
whhendriks zegt: