Recept
« Terug naar recepten
Witlof met appel en nootjes
PT20M
Witlof met appel en nootjes
Een heerlijk witlof met appel en nootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof met appel en nootjes te bereiden
Haal de blaadjes van de witlof en was ze.
Snij de appel, bleekselderij en de nootjes fijn.
Alles goed door elkaar mengen.
Maak een sausje van de creme fraiche, honing, mosterd, peper en zout.
Meng de saus goed door het mengsel
en schep het op de blaadjes witlof.
Tip: Lekker bij een tartaartje en gebakken aardappelen.
Snij de appel, bleekselderij en de nootjes fijn.
Alles goed door elkaar mengen.
Maak een sausje van de creme fraiche, honing, mosterd, peper en zout.
Meng de saus goed door het mengsel
en schep het op de blaadjes witlof.
Tip: Lekker bij een tartaartje en gebakken aardappelen.