Recept
« Terug naar recepten
Witlof met kaassaus
PT55M
Witlof met kaassaus
Een heerlijk witlof met kaassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
365 kCal energie
19 Gram eiwit
12 Gram vet
45 Gram koolhydraten
19 Gram eiwit
12 Gram vet
45 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof met kaassaus te bereiden
Verwarm de oven voor op een 200 graden.
schil de aardappelen was ze en snij ze in partjes en kook ze zo 10 min. voor.
Laat ze even uitstomen en doe ze dan in de ovenschaal met wat olijfolie en bak ze in zo 15 - 20 min gaar.
Halveer de witlofstronkjes .
Kook deze zo 10 min en spoel ze daarna koud af in een vergiet.
Bereid nu de kaassaus volgens bereiding op het pakje.
pak nu de halfe stronkje witlof en omwikkel het met ham en herhaal dat zo dat je alle stronkjes gehad hebt.
Haal nu de schaal met aardappelen uit de oven ,leg de witlof stronkjes op de aardappelen.
Lepel de kaassaus over de witlof en zet de schotel nog zo 15 min in de oven
schil de aardappelen was ze en snij ze in partjes en kook ze zo 10 min. voor.
Laat ze even uitstomen en doe ze dan in de ovenschaal met wat olijfolie en bak ze in zo 15 - 20 min gaar.
Halveer de witlofstronkjes .
Kook deze zo 10 min en spoel ze daarna koud af in een vergiet.
Bereid nu de kaassaus volgens bereiding op het pakje.
pak nu de halfe stronkje witlof en omwikkel het met ham en herhaal dat zo dat je alle stronkjes gehad hebt.
Haal nu de schaal met aardappelen uit de oven ,leg de witlof stronkjes op de aardappelen.
Lepel de kaassaus over de witlof en zet de schotel nog zo 15 min in de oven