Recept
« Terug naar recepten
Witlofspaghetti
PT20M
Witlofspaghetti
Een heerlijk witlofspaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofspaghetti te bereiden
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak. Bak ondertussen de knoflook,sjalot met zout in 2 theelepels olijfolie. Voeg de witlof toe en bak het kort tot de bladeren slap beginnen te worden. Voeg de aceto balsamico toe en bak het nog even door. Voeg zwarte peper toe en haal de pan van het vuur af. Giet de spaghetti af en roer er de overgebleven olijfolie en knoflook door. Opdienen met de witlof erover verdeeld.