Recept
« Terug naar recepten
Witloof met een mosterdsausje
PT15M
Witloof met een mosterdsausje
Een heerlijk witloof met een mosterdsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof met een mosterdsausje te bereiden
Witloof in jullienne snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Ajuinpijpjes fijn snijden.
Appel in jullienne snijden.
Meng deze ingredienten en kruid naar smaak, voeg mosterd en dressing toe.
Serveer zeer fris.
Bladpeterselie fijn snijden.
Ajuinpijpjes fijn snijden.
Appel in jullienne snijden.
Meng deze ingredienten en kruid naar smaak, voeg mosterd en dressing toe.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.