KookJij

Witloof met een mosterdsausje

Een heerlijk witloof met een mosterdsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloof met een mosterdsausje te bereiden

Witloof in jullienne snijden.
Bladpeterselie fijn snijden.
Ajuinpijpjes fijn snijden.
Appel in jullienne snijden.
Meng deze ingredienten en kruid naar smaak, voeg mosterd en dressing toe.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst