Recept
« Terug naar recepten
Witloof op z'n Vlaams
PT60M
Witloof op z'n Vlaams
Een heerlijk witloof op z'n vlaams recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof op z'n Vlaams te bereiden
Stoof de stronkjes aan en kruid met zout, peper en wat muskaatnoot.
Bevochtig met water en laat verder stoven onder deksel. Hak de eieren. Neem wat water van het witloof en werk op met de boter of margarine. Voeg er ei en peterselie aan toe en kruid bij. Voeg een klein beetje citroensap toe.
Serveer het witloof met de Flamandesaus.
Bevochtig met water en laat verder stoven onder deksel. Hak de eieren. Neem wat water van het witloof en werk op met de boter of margarine. Voeg er ei en peterselie aan toe en kruid bij. Voeg een klein beetje citroensap toe.
Serveer het witloof met de Flamandesaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lambert zegt:
Philips Eric zegt:
Staat beschreven in zijn boek ..Lekker thuis , koken met fantasie.