Recept
« Terug naar recepten
Witloofsalade met kaas en mosterd
PT10M
Witloofsalade met kaas en mosterd
Een heerlijk witloofsalade met kaas en mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofsalade met kaas en mosterd te bereiden
Witloof fijn snijden.
Kaas in kleine blokjes snijden.
Hard gekookte eikes fijn cutteren.
Dit alles mengen met de kruiden, mayonaise en mosterd.
Serveer zeer fris.
Kaas in kleine blokjes snijden.
Hard gekookte eikes fijn cutteren.
Dit alles mengen met de kruiden, mayonaise en mosterd.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: