Recept
« Terug naar recepten
Witloofsoep
PT30M
Witloofsoep
Aan variatie van soep heb je nooit te veel!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofsoep te bereiden
Snij de groenten in stukken van 1 cm. Stoof deze aan in boter, kruid met peper, zout en nootmuskaat en overgiet met de kippenbouillon. Breng aan de kook en laat onder deksel 20 minuten garen. Pureer de soep, garneer met gehakte kervel en 1 el. room per bord.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Voeg eventueel 25 gr. vermicelli toe.