KookJij

Witloofsoep

Aan variatie van soep heb je nooit te veel!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloofsoep te bereiden

Snij de groenten in stukken van 1 cm. Stoof deze aan in boter, kruid met peper, zout en nootmuskaat en overgiet met de kippenbouillon. Breng aan de kook en laat onder deksel 20 minuten garen. Pureer de soep, garneer met gehakte kervel en 1 el. room per bord.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Voeg eventueel 25 gr. vermicelli toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst