Recept
« Terug naar recepten
Witte kool met kummel
PT45M
Witte kool met kummel
Een heerlijk witte kool met kummel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
verzameling van oude recepten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte kool met kummel te bereiden
Was de kool in het vergiet en doe het in de pan met de ui. Schenk de bouillon met de zaadjes erbij tot het aan de kook komt tot knapperig op een matig warme warmte bron.
Neem de pan van het fornuis en maak een papje van azijn, 2 eetl. water en de bloem of maizena en schep het door de kool
breng op nieuw aan de kook.
Controleer of de kool gaar genoeg is, niet te gaar!!
Tomaat toevoegen met sojasaus, peper en event. zout.
Breng het over in een serveer schaal.
Neem de pan van het fornuis en maak een papje van azijn, 2 eetl. water en de bloem of maizena en schep het door de kool
breng op nieuw aan de kook.
Controleer of de kool gaar genoeg is, niet te gaar!!
Tomaat toevoegen met sojasaus, peper en event. zout.
Breng het over in een serveer schaal.
carmen zegt: