Ipv de gerookte (kant en klaar) kipfilet maak ik de salade vaak met kipfilet.
Wat doe ik dan:
Ik neem 1 dubbele kipfilet die kook ik (zachtjes) tot ie gaar is (±10 minuten). Even aflaten koelen en dan plukken! Beetje zout en peper erover en door je salade! Eigenlijk nog lekkerder dan met de gerookte kipstukjes!
Recept
« Terug naar recepten
Witte koolsalade
PT10M
Witte koolsalade
Een heerlijk witte koolsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Witte koolsalade te bereiden
Snijd alles klein, meng dit met de rozijntjes en bieslook in een kom. Maak een dressing van yofresh, citroensap en mosterd en voeg naar eigen smaak zout en peper toe. Meng de dressing aan de salade.
Heerlijke salade voor wanneer je even pas op de plaats wilt maken of als salade bij de BBQ!
Heerlijke salade voor wanneer je even pas op de plaats wilt maken of als salade bij de BBQ!