Recept
« Terug naar recepten
witte nasigoreng
PT1M
witte nasigoreng
Een heerlijk witte nasigoreng recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
irma van hetten
Bereidingstijd:
1 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe witte nasigoreng te bereiden
De garnalen schoonmaken en met azijn of lemmetjesap wassen. De darmpjes van de garnalen naar gelang de grootte in stukken snijden,afdrogen en marineren,met de geraspte gember,fijnwrijven,knoflook,ajinomoto,bruine chinese poeder,stukjes groene peper,zwarte peper,mushroom en oestersaus.
de garnalen mistenseen half uur in de marinade laten staan. De fasjongin schuine dunne plakjes snijden.De restjes vlees in reepjes snijden.DE olie in de wok heet maken en hiern de stukjes garnalen en restjes vlees bakken. De rijst bij beetjes toevoegen en blijven omscheppen.Op het laatst de fijngesneden soepgroente erdoor scheppen en op smaak afmaken met zout.
Smakelijk eten.
de garnalen mistenseen half uur in de marinade laten staan. De fasjongin schuine dunne plakjes snijden.De restjes vlees in reepjes snijden.DE olie in de wok heet maken en hiern de stukjes garnalen en restjes vlees bakken. De rijst bij beetjes toevoegen en blijven omscheppen.Op het laatst de fijngesneden soepgroente erdoor scheppen en op smaak afmaken met zout.
Smakelijk eten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
irma58 zegt:
van hetten zegt:
bametz-saffrie zegt:
N. Kruisselbrink zegt: