Recept
« Terug naar recepten
Witte ragoutsoep
PT30M
Witte ragoutsoep
Een heerlijk witte ragoutsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte ragoutsoep te bereiden
Bloem en boter dooreenroeren, peper er in doen, hierbij langzamerhand de bouillon voegen, en de soep ± 10 minuten laten koken.
Kleine balletjes gehakt maken en deze afzonderlijk gaar koken.
Ze dan in de soep doen en deze afmaken met melk, eierdooiers, wijn en champignons.
Kleine balletjes gehakt maken en deze afzonderlijk gaar koken.
Ze dan in de soep doen en deze afmaken met melk, eierdooiers, wijn en champignons.