Wij hebben hier een lekkerbekje (vis) bij gegeten en een salade van babyspinazie.
Je kan hier natuurlijk alles bij eten!
Door de friet eerst te koken tot bijna gaar hoeven ze maar kort in de fritepan,cwat het dus al minder vet maakt,cdaarnaast blijven de frieten heerlijk zacht van binnen en lekker krokant van buiten.
Een echte aanrader!
Recept
« Terug naar recepten
Woensdag, frietendag!
PT20M
Woensdag, frietendag!
Dit is een heerlijk recept wat overal wel bij past!
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
beetje van allerhande,beetje van mezelf
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Woensdag, frietendag! te bereiden
- Schil de aardappels en maak er dikke frieten van, ongeveer 1,5 tot 2 cm dik.
- Breng een pan water aan de kook, voeg het bouillonblokje toe en kook hierin de frites ongeveer 10 minuten.
- Goed laten uitlekken.
- Intussen heb je de fritepan aangezet en heet laten worden.
- Bak de frieten ongeveer 4 minuten tot ze lekker goudbruin zijn.
- Bestrooi met peper, zout en een beetje paprikapoeder.
monique ottenbros zegt: