KookJij

Wok Roll met kip en broccoli in sinaasappel-pindas

Een heerlijk wok roll met kip en broccoli in sinaasappel-pindas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: conimex
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wok Roll met kip en broccoli in sinaasappel-pindas te bereiden

Was en verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in dunne plakken. Kook de broccoli in ruim kokend water in 3-4 minuten gaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Boen ondertussen de sinaasappel schoon, rasp de schil en pers de sinaasappel uit.
Pel en snijd de ui in ringen. Snijd de kipfilet in blokjes.
Verhit ondertussen een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip met de
uienringen 2 minuten.
Voeg de broccoli toe en wok 2 minuten mee.
Voeg 1 dl water, sinaasappelsap en -rasp en de boemboe toe, breng aan de kook. Ca. 5 minuten zachtjes laten pruttelen.
Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verdeel eerst de veldsla en dan het kip-broccolimengsel over de wok rolls.
Rol ze op, prik ze met een cocktailprikker vast en leg ze op 3 borden.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst