Recept
« Terug naar recepten
Wortel en Vis soep
PT20M
Wortel en Vis soep
Een heerlijk wortel en vis soep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortel en Vis soep te bereiden
Wortels, pangasiusfilet, ontbijtspek en selderij klein snijden en in 1 liter water aan de kook brengen. Bouillonblokje toevoegen en ongeveer 15 minuten laten koken. Met staafmixer pureren. De garnalen, cherrytomaatjes en peterselie toevoegen aan de soep.
Mijn kookverhaal (Tania Heeren)
Na de feestdagen is de koelkast nog gevuld met allerlei restjes. Nu kwam er een heel acceptabel tevoorschijn. Met bruin stokbrood een heerlijk lunchgerecht.