Recept
« Terug naar recepten
Wortel-pastinaaksoep
PT40M
Wortel-pastinaaksoep
Een heerlijk wortel-pastinaaksoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Vergeten Groenten - Pastinaak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
janine bischops
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortel-pastinaaksoep te bereiden
Schil de wortelen en de pastinaak en snijd in stukken.
Pel en snipper de ui.
Fruit de ui in de boter en voeg de wortelen en pastinaak toe.
Eventjes stoven.
Voeg de bouillon en de kruiden toe.
breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.
Mixen en naar smaak kruiden.
Roer de room erdoor en bestrooi met verse koriander
Pel en snipper de ui.
Fruit de ui in de boter en voeg de wortelen en pastinaak toe.
Eventjes stoven.
Voeg de bouillon en de kruiden toe.
breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.
Mixen en naar smaak kruiden.
Roer de room erdoor en bestrooi met verse koriander