Recept
« Terug naar recepten
Wortelsoep met venkel en courgette
PT30M
Wortelsoep met venkel en courgette
lekkere groentesoep
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelsoep met venkel en courgette te bereiden
- Wortelen, venkel en courgette in blokjes snijden, de ui snipperen.
- Verhit boter en stoof de groenten aan.
- Voeg groentebouillon toe en laat onder deksel 15 minuten sudderen.
- Pureer de soep en breng op smaak met peper en zout, voeg pesto toe.
- 1 Wortel in fijne blokjes snijden, kook deze beetgaar in water, giet af.
- Ontvel en ontpit de tomaat en snij in blokjes.
- Snij de lente ui in ringen.
- Dien de soep op, garneer deze met de gemengde groenten.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie : vervang de courgette door komkommer en de lente ui door bieslook.
Jeannine Van Immerseel zegt: