KookJij

Wraps met ijsbergsla

Een heerlijk wraps met ijsbergsla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie: 720 kCal energie
31 Gram eiwit
44 Gram vet
48 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 6 2012
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wraps met ijsbergsla te bereiden

Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor.
Voeg het vlees toe en schep om.
Laat 10 minuten staan.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de sla in reepjes.
Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 minuten.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de crème fraîche.
Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.
Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.

Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)

Prijs per persoon:
3.25 euro (2012)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst