Prijs per persoon:
3.25 euro (2012)
Recept
« Terug naar recepten
Wraps met ijsbergsla
PT30M
Wraps met ijsbergsla
Een heerlijk wraps met ijsbergsla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
720 kCal energie
31 Gram eiwit
44 Gram vet
48 Gram koolhydraten
31 Gram eiwit
44 Gram vet
48 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 6 2012
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wraps met ijsbergsla te bereiden
Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor.
Voeg het vlees toe en schep om.
Laat 10 minuten staan.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de sla in reepjes.
Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 minuten.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de crème fraîche.
Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.
Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.
Voeg het vlees toe en schep om.
Laat 10 minuten staan.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de sla in reepjes.
Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 minuten.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bestrijk de wraps met de crème fraîche.
Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.
Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.