Recept
« Terug naar recepten
Yufka met gehakt en spinazie
PT35M
Yufka met gehakt en spinazie
Een heerlijk yufka met gehakt en spinazie recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
turks kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Yufka met gehakt en spinazie te bereiden
Bak het gehakt aan en prak fijn met een vork.
Voeg spinazie en knoflook toe, bak nog even mee.
Kruid met peper en zout.
Vul er de yufka blaren met en vouw dicht.
Bestrijk de Yufka's met eigeel.
Bak af in een voorverwarmde oven van 220°c in ca 20 minuten.
Lekker met paprika-tomatensaus
Voeg spinazie en knoflook toe, bak nog even mee.
Kruid met peper en zout.
Vul er de yufka blaren met en vouw dicht.
Bestrijk de Yufka's met eigeel.
Bak af in een voorverwarmde oven van 220°c in ca 20 minuten.
Lekker met paprika-tomatensaus
will zegt: