KookJij

Zachte luchtige appelcake'koekjes'

Een heerlijk zachte luchtige appelcake'koekjes' recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 22 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: L'Exquisit
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zachte luchtige appelcake'koekjes' te bereiden

Mix de eieren met suiker en vanillesuiker tot een romige massa. Voeg de boter toe en vervolgens de gezeefde bloem met bakpoeder.
Meng de appels door het mengsel.
Vorm met behulp van 2 lepels, hoopjes beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden, in ca. 10 minuten gaar.
Laat afkoelen op een rooster.
Bestrooi met poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gien

Gien zegt:
Ik volg het recept maar denk toch echt dat er melk bij moet.
Deeg is veel te dik.
corrie.hania

corrie.hania zegt:
Bedankt. Makkelijk en lekker. Ga ik proberen.
gea

gea zegt:
Lijkt me erg lekker en vooral gemakkelijk:):):)Dank je wel, Gea