Recept
« Terug naar recepten
Zachte luchtige appelcake'koekjes'
PT20M
Zachte luchtige appelcake'koekjes'
Een heerlijk zachte luchtige appelcake'koekjes' recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zachte luchtige appelcake'koekjes' te bereiden
Mix de eieren met suiker en vanillesuiker tot een romige massa. Voeg de boter toe en vervolgens de gezeefde bloem met bakpoeder.
Meng de appels door het mengsel.
Vorm met behulp van 2 lepels, hoopjes beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden, in ca. 10 minuten gaar.
Laat afkoelen op een rooster.
Bestrooi met poedersuiker.
Meng de appels door het mengsel.
Vorm met behulp van 2 lepels, hoopjes beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden, in ca. 10 minuten gaar.
Laat afkoelen op een rooster.
Bestrooi met poedersuiker.
Gien zegt:
Deeg is veel te dik.