Recept
« Terug naar recepten
Zalm- abrikozensoep
PT30M
Zalm- abrikozensoep
Een heerlijk zalm- abrikozensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm- abrikozensoep te bereiden
Runderbouillion koken,
dan ongeveer 100gram gedroogde abrikozen in reepjes snijden en 15 minuten in de bouillon meekoken.
Ondertussen rolletjes van de zalmplakken maken en in de soepkommen zetten of leggen.
Hierop dan de kokend hete bouillion schenken dan direct afmaken met de voorgesneden ringetjes van sjalot/prei en het toefje gehakte peterselie.
dan ongeveer 100gram gedroogde abrikozen in reepjes snijden en 15 minuten in de bouillon meekoken.
Ondertussen rolletjes van de zalmplakken maken en in de soepkommen zetten of leggen.
Hierop dan de kokend hete bouillion schenken dan direct afmaken met de voorgesneden ringetjes van sjalot/prei en het toefje gehakte peterselie.
smokey zegt: