Recept
« Terug naar recepten
Zalm bieslookrol
PT30M
Zalm bieslookrol
Een heerlijk zalm bieslookrol recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Marianne Oud
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm bieslookrol te bereiden
Klop in een kom de roomkaas en de zure room met het citroensap glad.Roer er de lente-ui,zalm,peper,pecannoten en een kwart van de bieslook door.Laat een paar uur opstijven in de koelkast.Leg het mengsel op een stuk plasticfolie en maak er een rol van.Rol de zalmrol door de rest van de bieslook en zet hem tot serveren in de koelkast.Snijd de rol in plakken en leg per persoon 1 plak op een bordje.geef er stokbrood bij.