Geef er jasmijnrijst bij en garneer af met limoen en korianderblad.
Geef hierbij een zoetzure komkommer-tomatensalade.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices)
PT60M
Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices)
Een heerlijk zalm curry (met rode curry van thai onoff spices) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices) te bereiden
1).Maak een homogeen mengsel van de Onoffspices uit het zakje, de kokosmelk, de suiker, Nam Pla, koriandersteeltjes, sereh, ui, knoflook en 2 eetlepels rijstolie in de keukenblender.
2).Smeer hiermee de vleeskant in van de zalmzijde en laat die dan afgedekt in de koeling 30 - 45 minuten marineren.
3).Leg de zalmzijde vervolgens, bedekt met een stuk alu-folie, op de velzijde op de BBQ of op de grill en laat de vis 10 minuten liggen.
2).Smeer hiermee de vleeskant in van de zalmzijde en laat die dan afgedekt in de koeling 30 - 45 minuten marineren.
3).Leg de zalmzijde vervolgens, bedekt met een stuk alu-folie, op de velzijde op de BBQ of op de grill en laat de vis 10 minuten liggen.